Alati

MITSUBISHI.RS

Vi ste na strani: Naslovna » Flotna prodaja

Flotna prodaja

El. pošta Štampa

Flotna prodaja

Kao što svaki automobil otkriva ponešto o svom vlasniku, tako i svaki vozni park otkriva ponešto o kompaniji koja ga poseduje. INOTO MOTORS zajedno sa Mitsubishi Motorsom je spreman i u tom pogledu spreman da udovolji najvišim standardima s obzirom na kvalitet i performanse.

Prednosti flotne kupovine

Kao flotni kupac Mitsubishi motors vozila ne samo da profitirate već proverenim kvalitetom vozila, već i našom ličnom uslugom. Naš prodajni tim za Vaš vozni park savetuje Vas o svim pitanjima vezanim za svako službeno vozilo Vaše kompanije dok će stručnjaci iz oblasti finansiranja biti uz Vas na svakom koraku finansiranja i procesa upravljanja voznim parkom. Zahvaljujući našoj prodajnoj i servisnoj mreži i garantovanoj mobilnosti koju pruža 24-satna usluga MAP (Mitsubishi Motor Assistance), takođe nudimo i najbolje uslove za optimalnu podršku vozačima i vozilima Vaše kompanije ne samo pri kupovini vozila, nego i dugo nakon nje.

Uslovi flotne kupovine

Flotna prodaja

Flotni kupci Mitsubishi Motors vozila koriste pogodnosti posebnih ponuda i usluga. Ako se odlučite za dva ili za više vozila Mitsubishi Motorsa, za Vas smo pripremili atraktivne uslove kupovine i finansiranja. Oni se, dakako, poboljšavaju s brojem odabranih vozila. Za detaljnije informacije obratite nam se s poverenjem. Naše prodajno odeljenje posebno je osposobljeno za rešavanje potreba i zahteva flotnih kupaca kao i za ponudu individualnih rešenja skrojenih upravo prema Vašim potrebama.

Kontakt

Posebno osposobljeni savetnici u saradnji s Vama pronaći će individualno rešenje za Vaš vozni park počevši od sastavljanja ugovora, konfigurisanja voznog parka do održavanja i finansijskih usluga.

Kontakt osoba : Marko Dojčinović

Tel: 011/ 20 22 300
Fax: 011/ 20 22 311
E-mail: Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli