Alati

MITSUBISHI.RS

Vi ste na strani: Naslovna » Profil kompanije » Posao i karijera

Posao i karijera

El. pošta Štampa

Konstantan razvoj Inoto-a nametnuo je potrebu za jačanjem naših stručnih timova. Ukoliko ste spremni za rad u dinamičnom okruženju, posedujete stručna znanja, dragoceno radno iskustvo ili entuzijazam dobrodošli ste u Inoto Motors. Od svojih novih kolega očekujemo da svojim radom doprinesu daljem rastu i razvoju Inoto Motors-a. Ljudi, njihovi kapaciteti, talenti, interesovanja, veštine i znanja su prioritetan resurs u Inoto Motors-u. Svaki zaposleni kao najveći kapital nosi svoje veštine i znanja kojima se posvećuje sva potrebna pažnja.

Zajednički cilj zaposlenih je optimalna produktivost i zadovoljstvo poslom, a velikim delom to postižemo ulaganjem u stručno i lično usavršavanje svakog zaposlenog. Jedan od najvažnijih zadataka u upravljanju ljudskim resursima je regrutovanje optimalno kvalifikovanih saradnika za ispunjenje ciljeva Inoto Motors-a, a kada je “pravi čovek na pravom mestu” prioritetan zadatak je koncipirati adekvatan plan obrazovanja i obezbediti sve uslove za njegovu uspešnu realizaciju.

Inoto Vam pruža priliku da postanete deo uspešnog tima koji zahvaljujući svojoj stručnosti, talentima i zalaganju ostvaruje vrhunske rezultate.

Pridružite nam se da zajedno gradimo budućnost.

Inoto

Razvoj i karijera svakog saradnika planira se u skladu sa programom rada Inoto-a.

Intezivne tehnološke promene i rastući zahtevi u autoindustriji indukuju profilisanje kvalitetnih stručnjaka koji u Inoto Motors-u mogu postati pravi eksperti iz svojih oblasti.

Pošaljite Vaše podatke