Alati

MITSUBISHI.RS

Novi Outlander - Sajam Ženeva 2012

El. pošta Štampa PDF

MMC će predstaviti novog Outlandera na Sajmu automobila u Ženevi 2012.

Tokio, 9. februar, 2012 – MMC će imati svetsku premijeru potpuno novog Outlandera na 82. Sajmu automobila u Ženevi koji se održava od 6. marta do 18. marta.

Novi Outlander je napravljen u skladu sa zahtevima ekologije, što postiže energetskom efikasnošću i nivoom emisije CO2 koji su među najboljima u njegovoj klasi. Takođe u ponudi Micubišija, koja broji 13 modela, naći će se i MiEV Kućni, model za blisku budućnost “EV kao životni stil” koji maksimizira upotrebu energije iz domaćinstva uz pomoć električnog vozila, kao veoma prodavani ASX )RVR ili Outlander Sport na nekim tržištima) i drugi modeli koji se trenutno prodaju u Evropi. Pored energetske efiksanosti i niskog nivoa CO2 ono što izdvaja novi Outlander  je i viši nivo bezbednosti zahvaljujući uvođenju nove bezbednosne tehnologije, kao i unutrašnjost koja je prilagođena korisnicima i odražava potpuni kvalitet. Novi Outlander prvo će se naći na tržištu Rusije ovog leta, nakon čega će imati premijeru u Evropi, Japanu, Okeaniji, Kin ii na tržištu Severne Amerike. U toku fiskalne 2012. MMC će u svoju ponudu uvrstiti i model Outlande rbaziran na električnom vozilu koji će koristiti plug-in hibridni sistem izveden iz postojeće EV tehnologije MMC-a.

 

1. Uređaji na Novom Outlanderu

(1)  Izuzetne karakteristike u pogledu zaštite životne sredine sa potrošnjom i emisijom CO2 koji su među naboljima u njegovoj klasi.

Outlander prilagođen evropskom tržištu, u ponudi je u verziji sa benzinskim i dizel motorom. Benzinski modeli imaju 4J11 2.0-litarski redni 4-cilindrični SOHC MIVEC*1 motor koji podrazumeva potpuno nov način kontrole ventila. Modeli sa dizel motorom koriste 4N14 2.2-litarski redni 4-cilindrični turbo MIVEC motor sa veoma niskim stepenom kompresije od 14,9:1 u skladu sa evropskim regulativama u pogledu emisije izduvnih gasova. Dizel Outlander (2WD pogon, 4N14 motor sa 6-stepenim manuelnim menjačem) ima izvanredne performanse u pogledu emisije izduvnih gasova CO2 ispod 130 g/km zahvaljujući MMC Auto Stop&Go sistemu i lakšoj karoseriji dobijenoj optimizacijom strukture karoserije, upotrebom čvrstih materijala i poboljšanom aerodinamikom. Dalje, novi Outlander biće opremljen “ekološkim pogonskim sistemom”  koji registruje najviši nivo efikasnosti u toku vožnje. Sa ovim sistemom vozač će moći da izabere između vožnje sa maksimalnom efikasnošću.

(2)  Unutrašnjost visokog kvaliteta, prilagođena korisnicima

• Unutrašnjost Novog Outlandera odražava kvalitet upotrebom sjajne crne instrument table, prekidačima ukrašenim srebrnim detaljima i soft-touch kontrolama. Novi Outlander je opremljen sistemom za upravljanje koji je lak za korišćenje zajedno sa preglednim displejem instrument table visoke rezolucije.

• Udobni drugi i treći red sedišta može lako da se promeni kako bi se dobio veliki prtljažni prostor sa ravnim podom.

• Servo otvaranje zadnjih vrata olakšava utovar i istovar.